HOME1

GELIEFD

Een wonderbaarlijke route naar inzicht

Wanneer ik op veel te wonderbaarlijke wijze een ongeluk overleef, besef ik dat de ‘dingen’ meestal niet zijn zoals ze er aan de oppervlakte uitzien. Mijn verblijf op de trauma afdelingen van het ziekenhuis bijvoorbeeld lijkt ellendig, maar niks is minder waar. Hoewel ik nog niks van het ongeluk heb vernomen, schiet ik plotseling ik in de lach en vier verpleegsters kijken me verwonderd aan. Ik krijg heel helder door dat twee vrouwen in de auto hebben gezeten die mij heeft aangereden. Moeder en dochter zelfs!

Hoe kan ik dat weten? Wat is een on-geluk? Wat wil het me laten zien?

Genietend van het innige contact met verpleegster Soraya wordt het mij duidelijk waarom de dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Waarom ik telkens ‘gekke wijven’ op mijn pad heb ontmoet. Wat lichamelijke aandoeningen mij hebben willen vertellen. Dat zelfs, voor mij als notoire vrouwenversierder, impotentie een grote zegen is.

Voor mij nog het meest bijzonder is de ontdekking dat God wel degelijk echt is en me altijd probeert bij te staan met het bewandelen van het ‘juiste’ pad. Soms zelfs met ‘bizarre’ fratsen. Dat juiste pad leidt me naar één bestemming. Bij alles wat me is overkomen, heb ik mezelf kunnen afvragen …

Logo signature

‘Geliefd leest als een trein. Een eerlijk, niets ontziend, avontuurlijk levensverhaal dat van begin tot eind boeit. Tegelijk een lesje angstverwijdering.”

Sjaak Oudshoorn
Tekstschrijver

‘Als je eenmaal aan het lezen bent, wil je blijven lezen. Daarnaast geeft ‘Geliefd’ een prachtige
boodschap mee.’

Germa Haket
Redactrice en lifestyle coach

‘Deze biografie inspireert om verder te kijken dan het leed van alle dag en Liefde te zien in alles
wat zich aandient. Een aanrader voor iedereen die meer Liefde in zijn leven wil leren herkennen.’

Gwendel Kusters
Organisatiecoach

‘Ik heb het boek in twee dagen uitgelezen. Het is heel moedig, super open en met een flinke dosis
humor geschreven. Met mooie bewustwordingen, waardoor je zelf ook nadenkt over bepaalde
dingen in je eigen leven.’

Tamar Uiterwijk
Tamar Uiterwijk Fotografie

GOD
Tom Leidelmeijer

Tom & Jerry deel 2

Normaal gesproken zou ik hier stoppen om even op adem te komen en van de omgeving te genieten. Nu niet, ik blijf doorgaan. Ook mijn grote vriend in de lucht geef ik gaan aandacht meer. Het kan me niet schelen

Lees verder »
GOD
Tom Leidelmeijer

Tom & Jerry

Ik beloof het antwoord op al je vragen en dat klopt natuurlijk in de verste verte niet. Ik heb het meer gebruikt om je aandacht te trekken, zoals ze altijd met krantekoppen doen. Toch ga ik je wel iets bijzonders

Lees verder »
GOD
Tom Leidelmeijer

Mijn ontspoorde tiener

Een hele goedemiddag. Vandaag deel ik graag een van mijn mooiste levenservaringen met je. Over hoe een diamant tevoorschijn kon komen vanuit een vette crisis. Het is een kort verhaal over een zeer pittige tijd die ik met mijn dochter

Lees verder »