HOME1

GELIEFD

Een wonderbaarlijke route naar inzicht

Wanneer ik op veel te wonderbaarlijke wijze een ongeluk overleef, besef ik dat de ‘dingen’ meestal niet zijn zoals ze er aan de oppervlakte uitzien. Mijn verblijf op de trauma afdelingen van het ziekenhuis bijvoorbeeld lijkt ellendig, maar niks is minder waar. Hoewel ik nog niks van het ongeluk heb vernomen, schiet ik plotseling ik in de lach en vier verpleegsters kijken me verwonderd aan. Ik krijg heel helder door dat twee vrouwen in de auto hebben gezeten die mij heeft aangereden. Moeder en dochter zelfs!

Hoe kan ik dat weten? Wat is een on-geluk? Wat wil het me laten zien?

Genietend van het innige contact met verpleegster Soraya wordt het mij duidelijk waarom de dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Waarom ik telkens ‘gekke wijven’ op mijn pad heb ontmoet. Wat lichamelijke aandoeningen mij hebben willen vertellen. Dat zelfs, voor mij als notoire vrouwenversierder, impotentie een grote zegen is.

Voor mij nog het meest bijzonder is de ontdekking dat God wel degelijk echt is en me altijd probeert bij te staan met het bewandelen van het ‘juiste’ pad. Soms zelfs met ‘bizarre’ fratsen. Dat juiste pad leidt me naar één bestemming. Bij alles wat me is overkomen, heb ik mezelf kunnen afvragen …

Logo signature

‘Geliefd leest als een trein. Een eerlijk, niets ontziend, avontuurlijk levensverhaal dat van begin tot eind boeit. Tegelijk een lesje angstverwijdering.”

Sjaak Oudshoorn
Tekstschrijver

‘Als je eenmaal aan het lezen bent, wil je blijven lezen. Daarnaast geeft ‘Geliefd’ een prachtige
boodschap mee.’

Germa Haket
Redactrice en lifestyle coach

‘Deze biografie inspireert om verder te kijken dan het leed van alle dag en Liefde te zien in alles
wat zich aandient. Een aanrader voor iedereen die meer Liefde in zijn leven wil leren herkennen.’

Gwendel Kusters
Organisatiecoach

‘Ik heb het boek in twee dagen uitgelezen. Het is heel moedig, super open en met een flinke dosis
humor geschreven. Met mooie bewustwordingen, waardoor je zelf ook nadenkt over bepaalde
dingen in je eigen leven.’

Tamar Uiterwijk
Tamar Uiterwijk Fotografie

VOORBEELDEN VAN PATRONEN

Enkele voorbeelden van hoe een (onbewuste) angst zijn weerslag heeft op – in deze gevallen – ons lichaam. Dit gaat echter voor alle facetten van ons leven op. Een dame van veertig was veel te zwaar en wilde graag afvallen.

Lees verder »

MIJN VISIE

Gedurende de dertig jaar dat ik mensen begeleid, ben ik gaan ervaren dat voor zo goed als elke uitdaging, ellende of ziekte een genezing is, als we … onze diepste angsten aan durven te kijken. Tijdens ons leven meten we

Lees verder »

WERKWIJZE

Zit jij met een uitdaging waar je niet uitkomt? Ik nodig je uit om met mij in gesprek te gaan en samen komen we in één sessie tot de oplossing. Ikzelf hou van een informele setting zoals bijvoorbeeld een wandeling

Lees verder »

Een SOUL SEARCHING verslag

I am proud to share with you, Nicole’s story Polopeace – Tom’s treat First of all I’d like to start by saying that I deeply believe that everything happens for a reason. So my mum and Tom’s dad playing tennis

Lees verder »