REVIEWS

4,7
Rated 4,7 out of 5
4,7 van 5 sterren (op basis van 18 reviews)
Uitstekend72%
Heel goed28%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Reviews

Met plezier gelezen!

Rated 5,0 out of 5
4 maart 2024

Heel fijn boek binnen 2 dagen uitgelezen, benieuwd hoe het nu afliep met Soraya… Ik kijk uit naar je volgende boek Tom! Dankjewel 😃

PW

Grappig en romantisch

Rated 4,0 out of 5
24 februari 2024

Een heerlijk boek om te lezen. Leest lekker makkelijk weg. Grappig en romantisch verhaal. Bedankt dat ik het mocht lezen. Ik ben benieuwd naar het volgende boek.

Yvonne van der Sman baasje Yuki

Fijn boek

Rated 5,0 out of 5
30 juli 2023

Fijn boek om te lezen vanwege de humor en de openhartige schrijfstijl, leest lekker weg dus je blijft lezen, ik ben erg benieuwd naar het volgende boek.

Nathalie

Thank you

Rated 5,0 out of 5
26 juli 2023

It was my very first book in dutch language. At first I took it as achallange and using a dictionary in order to don’t miss a word. Afterawhile I just found myself reading and reading and realizing that even if I don’t understand, I somehow feeling everything and was totally can be in the story and in much more. So thank you for the experience.

Anna

Met liefde gelezen

Rated 5,0 out of 5
12 januari 2023

Dit boek leest heerlijk weg. Als je eenmaal begonnen bent is het even aan de kant leggen eigenlijk geen optie. Tom vertelt heel openhartig, met een flinke dosis humor en op ontroerende wijze zijn verhaal en geeft de lezer een diepere boodschap en bijzondere inzichten mee. Ik heb dit boek met liefde gelezen, aanrader!

Yvonne

Zeer openhartige beschrijving van een turbulent leven

Rated 5,0 out of 5
13 oktober 2022

Een boek wat je niet meer weg wilt leggen. Mooi om te lezen hoe je kunt leren van de valkuilen in het leven.

Ted van Eijk

Uitnodigende, inspirerende page-turner

Rated 5,0 out of 5
30 september 2022

Ik dacht dat het boek voor mij interessant zou zijn om dat ik Tom ken (al als kind en daarna uit het oog verloren). Ik kan echter oprecht zeggen dat dit gewoon een heel goed boek is. De raamvertelling (gebeurtenissen/sfeer in het ziekenhuis versus Tom’s levensgeschiedenis) houd de aandacht optimaal vast. Ik vond het heerlijk om deze nacht mee te beleven en ondertussen de (niet opgelegde) boodschap van Tom mee te krijgen. Die mag ik toch wel verklappen? Wees trouw aan je intuïtie en volg de signalen die je lichaam je geeft. Het zet mij aan tot (nog meer) zelfonderzoek. Dank Tom!

Martin Stam

Je blijft lezen….

Rated 4,0 out of 5
10 augustus 2022

Heb genoten van het lezen van het boek ‘geliefd’. Het leest lekker weg en is moeilijk weg te leggen 😉. Wel benieuwd naar de afloop tussen Tom en Soraya….

Marije

Geliefd!

Rated 4,0 out of 5
31 juli 2022

Vanaf de eerste bladzijde wordt je gepakt door het verhaal en lees je het boek in 1 keer uit. Mooi om meegenomen te worden in het levensverhaal van Tom. Een verhaal met een onderliggende boodschap die de lezer zelf ook aan het denken zet.

Peter

Geliefd

Rated 5,0 out of 5
29 juni 2022

Eenmaal aan het lezen, dan blijf je lezen. De manier waarop het is geschreven neemt je helemaal mee in het verhaal. Grappig maar vooral met een boodschap dat zet je aan het denken en daardoor ook leerzaam.

En wachten op een vervolg

Tanja

Geliefd

Rated 5,0 out of 5
29 juni 2022

Een boek die je gelijkt pakt als je begint te lezen. Je wordt gelijk in het verhaal meegenomen.

Verhaal dat je laat nadenken over het leven.

Heel mooi verhaal om te lezen.

Het is een aanrader.

Een heel mooie boek.

Mila

Wat een boodschap!

Rated 5,0 out of 5
19 juni 2022

Soms heb je dat, zo‘n boek wat je op de eerste pagina al direct pakt en wat je daardoor in een keer wilt uitlezen… met Geliefd is het Tom gelukt dat doen. Sterker nog, inmiddels heb ik het boek twee keer gelezen, eerst als een roman en geïnspireerd door het slot, daarna snel nog een keer gelezen en ook de boodschap omarmt. Top, en kom maar op met de volgende boeken. Big hug!

Erik Stronk

Prachtig 😉

Rated 5,0 out of 5
19 juni 2022

Het boek ‘Geliefd’ is een prachtige levensles, een biografie met een prachtige boodschap. De inzichten hebben mijn leven zoveel mooier gemaakt, dat gun ik iedereen.

Geertje

Steeds meer geliefd, zelfliefde

Rated 5,0 out of 5
16 juni 2022

Geliefd in een dag uitgelezen. Naast een pakkende verhaallijn in het heden een terugblik op herinneringen die boodschappen in zich dragen. Interessant om zo naar levensgebeurtenissen te kijken en zo ook te zien wat je meedraagt en ook zelf creëert

Inge

Inspirerend

Rated 5,0 out of 5
16 juni 2022

Een goed boek, waardoor je anders naar het leven gaat kijken..

Leuk en positief geschreven, waardoor je geïnspireerd raakt om anders met “tegenslagen”om te gaan.

ik probeer nu regelmatig de knipoog te vinden.

Iris

Indrukwekkend levensverhaal, vlot geschreven

Rated 5,0 out of 5
16 juni 2022

Intrigerend verhaal, zeer vlot en beeldend geschreven waarbij je telkens getriggerd wordt om verder te willen lezen.

Leest als een ontroerende en tevens spannende film.

In een adem uitgelezen, een absolute aanrader!

Mariette Verbruggen

Wat een levensverhaal… Leest makkelijk weg, ontspannen en met een humor geschreven.

Rated 4,0 out of 5
16 juni 2022

Tom is open, eerlijk en dapper met alles wat erin naar voren komt.

De hand van God is een aantal keer mooi zichtpaar in zijn leven.

Daarnaast laat het mooi zien dat de keuzes die je zelf maakt invloed hebben in op je leven.

Peter van Daalen

Geliefd!

Rated 4,0 out of 5
16 juni 2022

De verhalen spreken erg tot de verbeelding, wel met een subtiele onderlaag. Een gemis als je het boek uit hebt en met een personage om verliefd op te worden.

Ingmar