LET OP!! Ik geef je een zeer belangrijke reden waarom het vaak niet lukt om te veranderen.

Weet dat je ‘oude systeem’ – jouw patroon waarin je tot die tijd geleefd hebt – je op dezelfde plek wil houden.

Dat oude patroon wil niet dat je verandert, het wil precies zo blijven!!

Dit deel van jezelf zal je influisteren dat je nu wel even een taartje kan eten, of een training over kan slaan.

Maar pas op, vervolgens praat het jou de grond in omdat je hebt toegegeven!

Gek genoeg hebben we allemaal een (groot) deel dat niet gezond/slank/fit/gelukkig/rijk/succesvol … of wat je maar in kan vullen … wil zijn. Gek genoeg is het moedig om gelukkig te zijn en dit deel – de angst die ‘klein’ wil blijven, dat bang is om de ‘grootste’ ik te leven – is heel slim. Vergis je daar niet in, het trekt alle ‘excuses’ uit de kast.

Je moet de beslissing nemen om 90 dagen de discipline op te brengen waardoor je nieuwe gedrag ‘in kan slijten’. Daarna behoort het nieuwe gedrag tot jouw ‘mens-zijn’ en kan je een nieuwe verandering inzetten.

Dit en nog veel meer tips heb ik voor je samengevoegd in een bestand dat je downloaden op mijn website.

Heel veel plezier.

P.S. Zowel in het Nederlands als in het Engels.

Geef commentaar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Je kunt deze HTML tags and attributen gebruiken in de tekst: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>