*The audio is in English for everyone to ‘enjoy’.

“Ja verdomme,” zei hij, “niks werkt. Ik stop veel geld en energie in mijn ondernemingen maar er komt niks uit.” Kort daarna hingen we op maar de woorden van mijn maat galmden nog na in mijn hoofd. Sinds ik ben gestopt met het geven van fitnesstrainingen – ik was het zat om mensen te helpen afvallen – en ik spirituele begeleiding ben gaan aanbieden, ken ook ik zijn ergernis maar al te goed.

Prompt liep ik me af te vragen wat eigenlijk het geheim is van de ‘financiële jackpot’?

Omdat ik niet tot een antwoord kwam en ik mijn gedachten wat wilde verzetten, begaf ik me naar zolder waar mijn fitnessmaterialen liggen. Ik verzon een ‘rondje’ van ongeveer dertig minuten en ik werkte me flink in het zweet. Vervolgens legde ik een grote handdoek op mijn bed en gooide ik mezelf erbovenop. Zo lag ik hooguit een minuut toen plotseling de Beatles in mijn hoofd zongen; “Lady Madonna.”

Enthousiast ging ik rechtop zitten en ik raad je aan om voortaan hetzelfde te doen, want zo’n opvallend liedje komt nooit zomaar opzetten. In de tekst zit altijd een belangrijke boodschap verscholen, dus opende ik Youtube en zocht ik de Beatles met de bijbehorende lyrics. Kijk eens naar regel vier en vijf van de eerste foto.

En regel vier van de tweede foto resoneerde wat mij betreft met de ‘uitdaging van de dag’.

“Did you know that money was Heaven sent?”

Wauw … Did you know that money was Heaven sent?

Als geld door de hemel gestuurd wordt, kan het niet anders dan dat het naar ons toe zal komen wanneer onze inspanningen ‘hemels’ zijn. Ik schat zo in, op het moment dat we oprecht vanuit het hart onze talenten inzetten om een bijdrage te leveren aan de levens van de medemens en/of de planeet. Het gaat niet zo zeer om het eigen persoontje maar om hoe we het best kunnen helpen.

Wat heb ik te bieden waar ik veel mensen mee kan helpen?

Ik wist het meteen … Mensen helpen afvallen en fitter worden.

Weet jij het?

Geef commentaar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Je kunt deze HTML tags and attributen gebruiken in de tekst: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>