De audio is in het Engels.

Onlangs ontving ik een droom waarin een duivel aan mij werd getoond. Zijn gezicht, verrassend genoeg was … AFLEIDING.
Afleiding in de vorm van scrollen op social media. Constant Whatsapp berichten sturen. YouTube filmpjes kijken op je telefoon of Netflix series op je laptop. Afleidingen in de vorm van allerlei belangrijke taken die ineens gedaan moeten worden of mensen die je moet ontmoeten.


Herken je dat bij jezelf en lijkt het je onmogelijk om je mooie project van de grond te krijgen … Dan nodig ik je uit om contact met me op te nemen op mijn e-mailadres* en je persoonlijke uitdagingen met me te delen. Na jarenlang in alle valkuilen te zijn getrapt die maar denkbaar is, is het me eindelijk gelukt om een prachtig boek uit te geven en is het vervolg in de maak. En dat kan jij ook!
Ik weet zeker dat mijn ervaringen jou kunnen helpen en … er zit geen addertje onder het gras en je hoeft mij er niet voor te betalen behalve dat je jouw ervaringen doorgeeft aan iemand anders die jouw hulp kan gebruiken. Op dat moment begrijp je waarom ik je heb geholpen.


Een grote tip alvast! Ik zie dat veel mensen worstelen met een gebrek aan dagelijkse structuur en ook dat ze met een ‘zwakke’ mindset uit bed komen. Zo krijg je nooit een uitdagend project voor elkaar en als je jezelf daarin herkent, bied ik je nu de oplossing. Elke ochtend mediteer ik twintig minuten om 06:30-06:50 uur, West-Europese tijd. Ik doe dit met een paar vrienden en je kunt de bijeenkomst ook openen via onderstaande link;
https://sonyoga.info/?page_id=583 of bezoek www.sonyoga.info.

Veel succes mijn vriend.

*e-mail adres tom.leidelmeijer@gmail.com

Geef commentaar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Je kunt deze HTML tags and attributen gebruiken in de tekst: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>