*De audio is gesproken in het Engels zodat al mijn vrienden het begrijpen.

Een auto met zes en/of meer zitplaatsen voor als ik retraites in Spanje ga geven? Dat kan wel handig zijn om mensen van het vliegveld te halen en tijdens een dagtrip te vervoeren. Een camper meer op mezelf gericht en volledig focussen op schrijven? Beiden?

Lig ik vanochtend op Autoscout te scrollen op zoek naar het best passende voertuig voor mij, hoor ik plotseling ‘Ze, Ze, Ze, Ze, Zzzzzzz, Ze, Ze, Zzzzz’ in mijn hoofd. Jou zegt dat hoogstwaarschijnlijk helemaal niks (dat zou ook voor mij opgaan als ik het op deze manier geschreven zou lezen) maar ik herken het als een lied van Afrika Bambataa – Planet Rock. Ik ben overigens gaan ervaren dat God het channelen van liedjes met een voor de ontvanger belangrijke betekenis heel slim aanpakt. God kiest namelijk liedjes die je wel kent maar eigenlijk nooit zingt, of in ieder geval niet in dit stadium van je leven en dus valt het op.

Of … het zou op moeten vallen maar in het algemeen zijn we nog niet gewend dat God rechtstreeks met ons communiceert en dus laten we ‘de knipoog’ zo goed als onopgemerkt voorbijgaan. Het is mijn ervaring dat de regel die je in je hoofd hoort ook de boodschap aan jou is maar in het geval van vandaag kan dat voor mij enkel betekenen dat ik meer moet slapen. (Ook waar)

Op het moment dat ik weet dat deze tekst een boodschap voor mij bevat, zoek ik het lied op Youtube met de tekst erbij. Dit resoneerde bij mij direct … Mijn dromen najagen en me door mijn ziel laten leiden (niet door het bange brein). Bestaat toeval denk je? Of geldt deze boodschap ook voor jou?

Bedankt

Geef commentaar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Je kunt deze HTML tags and attributen gebruiken in de tekst: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>