In de laatste weken hebben enkele lezers van mijn boek me aan het denken gezet met de opmerking dat het verhaal verfilmd zou moeten worden. Waarom ook niet? dacht ik en helemaal omdat ik van plan ben om een trilogie te schrijven. ‘Geliefd’ 1, 2 & 3 in één adem met ‘The Lord of the Rings’, van mij mag het.

Ik ben wat gaan struinen op het internet, op zoek naar de beste regisseur die we in dit kikkerlandje hebben. Die wil ik dan op ‘een of andere’ manier benaderen, mijn boek toesturen waardoor hij stapeldol wordt van enthousiasme en dan kunnen we samen aan de slag. Simpel toch?

“Pffff, natuurlijk,” vertelt mijn eigen brein me zodra ik de bekende koppen van Paul Verhoeven en Martin Koolhoven zie. “Ze zien je komen. Wie ben jij dan?”

“Niet geschoten is altijd mis,” probeer ik mijn brein nog tegen te spreken, maar vervolgens haalt hij mij nog harder onderuit waarop ik besluit om het anders aan te pakken.

Magie! Een techniek die ik gebruik, is een vraag te stellen vlak voordat ik ga slapen. Vervolgens hoop ik – het werkt niet altijd – dat een droom me het antwoord op de vraag presenteert.

Zoals gezegd lukt het nog niet altijd … MAAR DIT KEER WEL! Er kwam een naam uit de hoge hoed die mij in eerste instantie niet bekend voorkwam, maar een check in Google stemde me uiterst hoopvol. En ik heb direct de volgende stap gezet.

LUISTER EN HUIVER …

Hoi Hanna

Na wat minuutjes nadenken over hoe ik deze mail moet starten, heb ik besloten ‘straight to the point’ te gaan. 

Ik geloof dat ik bij jou moet zijn om van mijn boek “Geliefd – Een wonderbaarlijke route naar inzicht” een mooie film te maken.  

Waarom jij? 

“Geliefd leest als een toffe film,” vertelden meerdere lezers me, waarmee ze me aan het denken hebben gezet. Vervolgens ben ik op het internet ‘regisseurs gaan bekijken’ maar daar ben ik niet veel wijzer van geworden. Bekende namen als Paul Verhoeven of Martin Koolhoven? Tim Oliehoek, omdat mijn verhaal  iets heeft met Stompwijk waar hij vandaan komt? 

Toen heb ik voordat ik ging slapen de vraag gesteld wie me het best kan helpen bij het realiseren van mijn verlangen en de naam ‘Hanna Verboom’ werd in een droom aangereikt. En omdat God altijd gelijk heeft … 

Hoewel ikzelf niet bekend was met jouw naam, heeft Google me laten zien dat het er echt maar één kan zijn. 

Natuuuuuurlijk kan ik me voorstellen dat een email als deze vreemd kan overkomen en dat het merendeel van de mensheid zou denken ‘Wacko’. Die gok neem ik dan maar en daarom heb ik alvast de achterkant van mijn boek meegestuurd. Dan heb je een klein beetje een beeld van waar het over gaat. 

Ik stuur je graag het volledige verhaal en ik ga daarnaast graag met je in gesprek. 

Geen probleem als jij je aansluit bij de ‘Wacko’ groep maar dan mis je wel wat 😉 

Hartstikke bedankt Hanna. 

Ik ben enorrrrmmmmmmm benieuwd

Geef commentaar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Je kunt deze HTML tags and attributen gebruiken in de tekst: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>