“Ik weet niet of deze dame ‘het’ is voor mij, wat moet ik doen?”

Deze vraag stelde ik hardop in het ‘niks’ nadat ik net mijn ochtendduik (in natuurwater) had genomen. Ik doe dat vaker als ik er zelf niet uitkom, dan vraag ik het aan God. Vervolgens weet ik dat het goed opletten geblazen is, want ‘God works in mysterious ways’.

Ik stapte in de auto en al snel zag ik een prachtige vogel voor me, spartelend op de weg. Ik kan eromheen rijden, dacht ik, maar straks rijdt de volgende automobilist hem plat. Dus stapte ik uit en ving ik de vogel, wat bijzonder gemakkelijk lukte.

Op het internet zag ik dat de meest dichtstbijzijnde vogelopvang pas over een uur open zou gaan en daarom nam ik de vogel eerst mee naar huis. “Hey wonderbaarlijk,” zei mijn vader, “precies zo’n vogel zat hier gisteren in de tuin. Pak even mijn vogelboek, dan kan je vinden wat voor vogel het is.”

Boemmmm! Toen wist ik het. Dit dier was het antwoord van God op mijn vraag. In het boek van mijn vader zag ik dat het een groene specht betrof. Vervolgens zocht ik de spirituele betekenis van de groene specht op het internet en daar stond letterlijk … Deze vraag heb je al vaker gesteld. Het is tijd dat je actie onderneemt.

Bedankt God

P.S. Met de specht was niks aan de hand, hij moest enkel een beetje op krachten komen

Geef commentaar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Je kunt deze HTML tags and attributen gebruiken in de tekst: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>