Deze hit van Paul King kwam vanochtend door tijdens de meditatie en het maakte me duidelijk wat een wonderbaarlijk orgaan ons hart is. Het verlangt oprecht naar ‘Love and Pride’. Nu was het tijdens het mediteren, vaak is het als begeleiding van een droom of als antwoord op een vraag dat liedjes mij duidelijkheid geven. Zomaar … poefff …. vanuit het niets. *

Vaak hoor je dat muzikanten een ingeving krijgen en op de achterkant van een bierviltje snel een ‘riedeltje’ opschrijven. In twee minuutjes hebben ze de basis gelegd van wat later een wereldhit blijkt te zijn. Zomaar … poefff … vanuit het niets.

Of zou het helemaal niet, zomaar uit het niets zijn?

Bedankt

* Ik weet zeker dat dit bij jou ook zo is. Let maar eens op!

Geef commentaar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Je kunt deze HTML tags and attributen gebruiken in de tekst: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>