Ik kan soms zwelgen in de jaren die voorbij zijn gegaan en nooit meer terug zullen komen. In de fouten die ik heb gemaakt en de dingen die ik anders gedaan zou moeten hebben. In de pijn die ik andere mensen heb aangedaan.

Ik lag gisteren wakker met soortgelijke gedachten totdat Iron Maiden in mijn hoofd begon te zingen!! Mocht jij ook weleens in de bovenstaande misère blijven steken dan stuurt God de Britse heavy metal band ook bij jou langs. Zoek de tekst van ‘Waisted Years’ maar eens op 😉

Bedankt

Geef commentaar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Je kunt deze HTML tags and attributen gebruiken in de tekst: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>