Tijdens een wonderbaarlijke reis die ik heb mogen beleven in Andalusië, ontmoette ik een dame die me ‘iets’ heel bijzonders vertelde; “You and I can see the root cause.” De ‘root cause’ staat voor de ware kernoorzaak* van een aandoening aan het lichaam (een ziekte).  

Later diezelfde dag zat ik op mijn favoriete plek aan de open haard, helemaal achterin de garage terwijl ik mijn belevenissen beschreef. Precies op de seconde af dat ik schreef; Ik kan de kernoorzaak zien, kwam mijn huisgenoot een kijkje bij me nemen, zingend;

“I can see clearly now.” Van Jimmy Cliff

Terug in Nederland vroeg ik hardop ‘in het niks’ dat ik iemand wilde ontmoeten die me verder kon helpen bij het ontwikkelen van mijn ‘spirituele gaven’. Een uurtje later begon mijn vader te kletsen over een jeugdliefje, van voor mijn moeder. Over het feit dat hij dit meisje, Janine Boonen**, misschien wel verkeerd heeft behandeld. Normaal gesproken vertelt hij niet zo kwetsbaar over het verleden en dus luisterde ik met aandacht. De dag erna ging ik samen met mijn vader een ijsje halen in het dorp en in de auto begon hij weer over Janine te praten, zelfs nog ‘opener’ dan de dag ervoor.

Dit is opvallend, dacht ik en daarom typte ik op Google haar naam in. Wat stond er als ‘bovenste-beste’ hit?

Janine Boonen – MEDIUM. Ik heb direct de stoute schoenen aangetrokken en haar gebeld. Ze bleek niet het jeugdliefje van mijn vader, wel een volle nicht daarvan en ze kon niet wachten om me te ontmoeten.  

Prachtig natuurlijk, maar toch zetten deze magische gebeurtenissen me ook aan het denken … Met 100% zekerheid zeg ik dat mijn vriend in Spanje en mijn vader in Nederland geen enkel idee hadden dat ze God voor mij channelden …

Dan heb ik waarschijnlijk ook geen flauw benul wanneer ik dat doe voor een ander …

Als de persoon in kwestie het dan maar ziet!

“I can see clearly now.”

Bedankt

*Meer over de ‘root cause’ kan je lezen in het blog; Onze ziekten genezen? Albert einstein toont de weg.

** Janine Boonen is een fictieve naam.

Geef commentaar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Je kunt deze HTML tags and attributen gebruiken in de tekst: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>