“Ik weet het,” riep Erik opgetogen, “Tinseltown in the rain!

Bij mij op het werk heeft Radio 538 altijd opgestaan, totdat Radio 10 onlangs begon met het uitzenden van de top 1500 van de jaren ’80. Ik ben naar ‘kantoor’ gelopen, heb gevraagd of ze de radiozender wilden omzetten en daar heeft de directie gehoor aan gegeven.

Al vrij snel kwam Erik, een van mijn collega’s, met zijn karretje aanrijden om aan mij te vragen of ik wist wat er met de radiozender was gebeurd. “Geweldige muziek,” zei hij, “dat nummer van daarnet heb ik al eeuwen niet gehoord. Weet jij hoe dat nummer heet?” Helaas kon ik enkel mijn schouders ophalen omdat ik net bezig was geweest met ‘herrie activiteiten’.

Vijf minuten later stond Erik opnieuw voor mijn neus en opgetogen riep hij; “Ik weet het, Tinseltown in the rain.” En weg was hij weer.

“Hmmmmm,” vertelde mijn onderbuikgevoel me op dat moment. Vervolgens ben ik – in de pauze natuurlijk – de tekst van ‘The blue Nile – Tinseltown in the rain’ gaan checken ……

God toont zich veel vaker dan we denken!

Geef commentaar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Je kunt deze HTML tags and attributen gebruiken in de tekst: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>