Ik was al een half jaar in Zuid Spanje aan het reizen terwijl mijn ‘wel/niet’ vriendin destijds haar tijd in Nederland doorbracht. Ergens heel diep van binnen voelde ik wel dat deze vrouw de ware was voor mij maar door mijn angsten bleef ik maar twijfelen. Een ding kan ik wel met zekerheid zeggen … Er is altijd liefdevolle leiding en dat maakt geen ‘hol’ uit waar je bent.

Stel je voor dat ik net de hele ochtend aan een cementmolen heb gestaan omdat ik een Britse aannemer, ver weg van de bewoonde wereld in Zuid Spanje, aan het helpen ben met het bouwen van een huisje. Op het moment dat we beiden een flinke steen opzoeken om op te gaan zitten zodat we kunnen gaan eten, zegt hij; “Hoe vind je mijn nieuwe lunchkoffertje? Heeft mijn vrouw voor me gekocht.”

Ik hoef je vast niet te vertellen hoe mijn vriendin heette?

Bedankt!

Geef commentaar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Je kunt deze HTML tags and attributen gebruiken in de tekst: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>