Elke ochtend bij het wakker worden, spreek ik mijn dankbaarheid uit via mijn speciale muur. Waar anderen een visionboard gebruiken om duidelijk te visualiseren wat ze in het leven willen manifesteren, gebruik ik een ‘dankbaarheidsmuur’ om nog meer te genieten van soortgelijke momenten.

Zo’n moment is voor mij altijd ‘een knipoog van God’. Een gebeurtenis waarin ik duidelijk de aanwezigheid van God heb ervaren. Ik kan geen genoeg krijgen van dat magische gevoel en daarom richt ik mijn aandacht erop. Want… Alles wat je aandacht geeft, groeit.

Tijdens mijn ‘dankbaarheidsritueel’ haal ik de situatie van elke foto in mijn herinnering en zeg ‘Dankjewel’. Hierdoor glimlach ik van binnen en bepaal ik uiteindelijk mijn eigen gemoedstoestand = mijn gevoel = mijn energie. Omdat het Universum werkt met de wet van aantrekking waarbij gelijksoortige energieën elkaar aantrekken, doe ik dit vanuit eigenbelang.

Toen ik er vanmorgen aan werkte, kwam er plotseling een liedje van Evelyn Thomas in me op; High Energy Your Love Is Lifting Me – waardoor ik weer een Aha-moment kon ervaren. (Nee, niet de ‘Take On Me’ Aha… de ‘OOoohhhh is dat zo’ Aha).

Ik weet nu dat God van ons houdt en vaak door middel van muziek met ons communiceert. Ik had echter nooit gedacht dat God ook groeit van de liefde ‘andersom’. Hmm, dan moet ik beter mijn best doen.

Bedankt .

Geef commentaar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Je kunt deze HTML tags and attributen gebruiken in de tekst: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>