Zit jij met een uitdaging waar je niet uitkomt?

Ik nodig je uit om met mij in gesprek te gaan en samen komen we in één sessie tot de oplossing.

Ikzelf hou van een informele setting zoals bijvoorbeeld een wandeling in de natuur en wat drinken op een terras. In de tijd dat we met elkaar verbinden zal mijn intuïtie ‘aanslaan’ bij bepaalde dingen die jij zegt. Op dat moment weet ik dat daar de kern van jouw uitdaging verborgen ligt. Sowieso binnenin jou! Vervolgens zal de Goddelijke informatie die ik doorkrijg jou verder helpen.

Bel me gerust even (kosteloos) op, zodat jij kan aanvoelen of jij met mij wilt werken.

Voelt het goed dan maken we een afspraak en zullen we zo’n drie, soms vier uur met elkaar optrekken. De kosten zijn 275 euro en laten we bij deze afspreken dat je jouw geld terugkrijgt wanneer je niet tevreden bent.

Geef commentaar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Je kunt deze HTML tags and attributen gebruiken in de tekst: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>